Açık altın rengi yeşil-gümüş yansımalarla.
Çiçeksi notalar (akasya, vadideki zambak) ve meyvemsi notalar (armut, beyaz şeftali, taze üzümler).
Taze ve zengin, damak mineral bir tat ile çok güzel bir bitişe sahip.
Tadım
Koyu mor renkte, iyi belirgin ama yumuşak taninlere sahip ve böğürtlen ile yaban mersini gibi çok güzel siyah meyve aromaları barındıran bir şarap.
Şarap Yapımı
Yaklaşık bir hafta süreyle bekletme. Tankta, malolaktik fermentasyon gerçekleştirilmiştir. 12 ay boyunca ince tortuda olgunlaştırma.
Şarap uzmanının tavsiyesi: 16 ile 19°C arasında servis edilmesi önerilir.
Alkol oranı: %11,5
Saklama süresi: 5 yıldan fazla
Ambalaj: 6 adet 75cl şişe içeren karton
Şarap Evi: Claude Quenard et Fils
Menşei: Vin de France
Üzüm Cinsi: Mondeuse
Yetiştirme: Biyodinamik
Etiket: Kontrol Altında Menşei